Keresés ebben a blogban

2020. június 20., szombat

Gondolatok a működésről és működtetésről

Nagyon régen kezdtem a lapok működtetését, és a honlapok sokat költöztek is, a blogokkal.

Ezek hátterében elsősorban az a probléma áll, hogy a szolgáltatók megszünnek, s jogszabályi változások is vannak.

A továbbiakban ezek történetéről és anyagairól, adatairól mindenki olvashat majd a Botránykönyv részekben című E-könyvből, amit sorozatos megjelenésre terveztem, és amiben az alaptalan támadásokról, a jogi és más emberi problémákról, a visszaélésekről, és más furcsa esetekről is olvashat majd mindenki.

Sajnos már több disszertációt írhattam volna az elműlt időszakok alatt orvosi területen, a viselkedéspszichológiától a szexuálpszichológián át nagyon sok orvosi és lelki területről is.

Még picit gondolkodom rajta, és mások okulására és tanulására, munkájának könnyítésére talán ezekbe is belefogok, a korábbi képzések és munkaviszonyok fényében.

Akkora területen és oly sok évről nagyon részletesen sajnos időbe telik beszámolni, a mindennapi munkák és feladatok mellett, de olykor eszébe jut az embernek, hogy valaki mintha éppen fizetett támadásokat hajtana végre a kulturálisan kiemelkedőbb dolgok felé.

Azért jó lenne, ha mégis tudna ezekről a közvélemény, a politikus és jogász, orvos és más tanáraim akik keze alatt és akiknek a munkájával felnőttem, s mégis más világot képzelnek el, más adatokat birtokolnak, mint ami valóban létezne és létezhetne!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KIEMELT BEJEGYZÉSEK

"Á lá recherche du temps perdu" - Újraírva!

"Á lá recherche du temps perdu" A Tollforgató Irodalmi, Történelmi, Ókor-Történelmi, Művészeti Lapcsoport, Az Egy Csepp Élet Onl...

NÉPSZERŰ BEJEGYZÉSEK