Keresés ebben a blogban

2022. október 5., szerda

Lövey Varga Éva Botránykönyv részekben & Seuso_ Mindent Bele Nyílt levelek zártan: avagy a határok átlépése nem mindig jelenti azt, aminek elsőre látszanak

 Lövey Varga Éva

Botránykönyv részekben & Seuso_ Mindent Bele


Nyílt levelek zártan: avagy a határok átlépése nem mindig jelenti azt, aminek elsőre látszanak


Talán nem csak én tartom úgy, hogy a visszaélők visszaélései tetőre hágva a határokat átlépik, s azt sem Varga Judit miniszter, sem Orbán Viktor miniszterelnök, sem a Pécsi Tudományegyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, a Debreceni Egyetem, Pécsi Tudományegyetem, Szegedi Tudományegyetem, Miskolci , az egykori Eszterházy Károly, Berzsenyi Dániel, vagy Bessenyei György, Juhász Gyula Főiskola jogutódjai nem tudják kezelni a kancelláriai informatikusaikkal, sem pedig a Baranya megyei, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei, Csongrád-Csanád Megyei, valamint a Vas megyei és Budapest Fővárosi Kormányhivatal, a Székesfehérvár, Veszprém, Kaposvár, Nyíregyháza, Záhony, Kisvárda, Ózd, Miskolc kormányhivatalaival, és 10 év alatt egyetlen nyomozási eredményt nem lát az ember, de az irataival a Kúriáig mindenki visszaél, akkor már joggal "rághat be", ha éppen a Fővárosi Törvényszék, meg az Alkotmánybíróság és más hasonló szervek megbízott látogatója volt, munkavégzései közben, azaz naponta rágta a jogszabályokat a középiskolától vagy jó néhány intézmény jogi vizsgáin. Főleg, ha nem médiás személynek, hanem magánszemélynek számít a törvények szerint.


Éppen ezért okiratokkal és kutatási anyagokkal kénytelen vagyok közölni minden adatot már csak azért is, mert egy kis faluból jöttem, származom, ahol mint az lenni szokott, mindenki mindent találgatással is a szájára vesz, és ott is élni kell, ahogyan bármelyik nagyvárosban is.


Sőt, Indiától Egyiptomon, Törökországon keresztül Franciaországon át New York vagy Los Angeles, akár Szíria vagy Brazília, esetleg Chille területeiig... Mert ugye a régész meg környezetvédelmis csak egy utazó, mindenre elszánt, gyakorlott, nagy tudásigényű ember a néprajzosokkal, művészettörténészekkel.


Talán a jólelkűség miatt vártam ki a határokat, s ezek után jutottunk el a határig, amikor már a legmagasabb etikai képzettség után sem tolerálok hibákat, jogtalan és alap nélküli képletes és valóságos visszaütéseket, hamis vádakat, és megválogatom, milyen szakemberekkel állok szóba, kikkel vagyok hajlandó kommunikálni bármilyen szinten, akár orvosi, akár küldeménykezelési, informatikai vagy felsőoktatási, minisztériumi és törvényhozói, vagy végrehajtási szinten, mind Zlinszky János, mind mások egykori tanítványaiként.

Felsorolni jelenleg nem vagyok hajlandó: kik tanítottak, valaki úgy tűnik a Pécsi Ügyészségen és a Járásbíróságon csúnya okirathamisításos pénzügyi csalasos diplomalopási sort követett el, és fedez, s egy perc amit igazolni tud bárki, informatikai nyomozási anyaggal, csak rontani fog a mulasztó bíró és ügyész, vagy a kormányhivatalnok és az orvos helyzetén, 10 éves visszaélési sorral. Még mindig csak logikai adatállításokat közlök. Amíg minden adatom nincs a helyén, minden érintett intézmény minden dolgozója, hallgatója és a bírósági-nyomozó szerve vádlottként szerepelhet csak bárhol. Nem vagyok benne biztos, hogy aki ezt tíz éven át folytatta, s semmit nem tett, vagy emaileket tiltott le, titkosítási kérelmeket sértett, teljesen épelméjű volt, a Pécsi Tudományegyetem Jogi és Bölcsészettudományi, Orvosi, Egészségtudományi, Gyógyszerészeti és Természettudományi Karán, valamint a Felvételi Irodákban, vagy az Oktatási Hivatalban.


Korábban kértem embereket, hogy a nyilvános emailekre (amelyekre sokan küldenek anyagokat) írjon nekem egy levelet, ahol tudok vele beszélni, mert több elektronikus és hivatalos megkeresésre nem válaszoltak.


Nos, megismétlem nyilvánosan a kérést.


Első körben kérem, hogy az alábbi személyek indokolják az elektronikus kapcsolattartás letiltásokat 10 éven át, és adjanak meg a kiírás szerinti elektronikus elérhetőséget az okiratokkal való visszaéléseik miatt;


Papp Aranka (Tiszaszentmárton, Polgármester), Szűcs Dezső (Tiszaszentmárton, volt Polgármester), Helmeczi László (Záhony, Polgármester), Péterffy Attila (Pécs, Polgármester), Páva Zsolt (Pécs korábbi polgármestere), Dr. Baranyi Krisztina (Gödöllő, Járásbíróság, PPKE, ELTE, Jogi Kar), Dr. Visy Zsolt (Pécs, BTK, Régészeti Tanszék), Dr. Fischer Ferenc (Pécs BTK, Történettudományi Tanszék), Fedeles Tamás (Pécs, BTK, Történettudományi Tanszék), Dobovári Dóra (Hódmezővásárhely), Dr. Andrásfalvy Bertalan (PTE, BTK, Néprajz Tanszék), Dr. Maróth Miklós PPKE BTK, MTA Etikai Bizottság, Filozófia, Klasszika-Filológia), Veress Károly (Babes-Bólyai Tudományegyetem), Vörös-Bene Erika (Pécs), Vígh Róbert (Pécs), Flőglein Erika (Pécs, Dunaújváros, Mohács?), dr. Szilágyi Erzsébet (Szeged), Szilágyi Erzsébet ( Csenger/ Debrecen), Dr. Kiss Magdolna (Szeged, Pécs), Szávai Márton (Énlaka, Románia), HIRSCHBERG

Attila (Magyar Limes Szövetség, Dunakeszi), Harag Mátyás régész ( PTE, ELTE, Kapospula, Kaposvár), Dr. Müller Róbert (régész, MTA, Balatoni Múzeum), Löffler Zsuzsanna (Szeged, SZTE, Móra Ferenc Múzeum), Szabó Bálint ( PPKE BTK végzett jogásza, Szeged), Dr. Fodor László (PTE, Orvostudomanyi Kar, pszichiáter), Dr. Pollak Csaba ( Jósa András Kórház, pszichiáter), Lakatosné dr. Kondor Beatrix (Tiszavasvári), Vincze Béláné szül. Molnár Andrea (Tiszaszentmárton, Kisvárda), Dr. Pásztor Attila ( Pécs, Pszichiáter, szakértő), Dr. Varga Éva ( PTE, BTK, Filmintézet), Varga Éva (Universitas TV, Pécs TV), Dr. Font Márta (PTE, BTK, Történettudományi Tanszék), Varga Éva Katalin ( ELTE, MTA), Varga Katalin, Záhony Polgármesteri Hivatal), Bernáthné Varga Katalin ( Tiszaszentmárton), Eszenyi Edina (PPKE BTK, Kent, Tiszaszentmárton), Dr. Nagy Mariann ( PTE BTK, Szociológia, KSH), Diószegi Szabó Pál ( SZTE Jogtörténeti Tanszék), Dr. Révész László (SzTE, Régészet Tanszék, MTA), Toldi Zoltán (PTE BTK, Jósa András Múzeum, Jánd), Dr. Erdélyi Péter, rendező, néprajzos, Göd), Dr. Takács Edina ( jogász, Tiszaszentmárton), Takács Sándorné Kovács Erika (Tiszaszentmárton), Balogh Róbert (Erdey-Grúz Tibor Vegyipari Szakközépiskola Debrecen, Záhony), Török Katalin (DOTE, Történész), Török Katalin ( Erdey-Grúz Tibor Vegyipari Szakközépiskola, Debrecen 1994: Hajdúböszörmény ?, Székesfehérvár), Halászné és dr Batta Gabriella, Szabó Ivett, Himer Roland ? Záhonyi Kormányhivatal Gyámügyi Osztály)


A levelek egy vagy két napon nincsenek itt az iratok másolataival, kiadom a körözéseket, az adatokat pedig a nevükkel közlöm le végig esemény, hely idő szerint naplózva, a kutatási anyagokkal, levélváltásokkal, vagy hianyzó megkeresésekkel.


A többit majd később.


A tollforgato.lap@gmail.com címre várom az elektronikus leveleket. Választalanság esetén adatközlés, egyeztetés nélkül vagyok köteles közölni a látható adatokat.


Szeged, 2021. július 22. 22: 42.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KIEMELT BEJEGYZÉSEK

"Á lá recherche du temps perdu" - Újraírva!

"Á lá recherche du temps perdu" A Tollforgató Irodalmi, Történelmi, Ókor-Történelmi, Művészeti Lapcsoport, Az Egy Csepp Élet Onl...

NÉPSZERŰ BEJEGYZÉSEK