Keresés ebben a blogban

2019. március 4., hétfő

Rendelési oldalaink


Rendelési oldalaink



Kedves Érdeklődő!




A Tollforgató Irodalmi, Történelmi, Ókor Történelmi, Művészeti Lapok (továbbiakban Tollforgató Online Lapcsoport) új Google Webhely váltások miatt lassan szeptember óta áttelepül az új Google Webhelyekre, ahol már Archivált Világ - Archived World néven kereshető és található meg, a Google kereső sajnos másként nem érzékeli. De a sok hibajelzés után talán végre javítják, fél év elteltével!




Archivált Világ néven található egy blog is, amelyet arra használok, hogy az érdeklődők megtalálják a kiadott E-book és CD, DVD kiadványokat és rendelhessék!




Az online vásárlás PayPal regisztrációt és rendelést, fizetést és emailes jelzést igényel. A jelzés a beviteli űrlapokkal is történhet, és a lapok mailcímére küldött emaillel. A PayPal utaláshoz megadott emailt kell beírni!




Mivel egyszerre több, mint 30 kiadvány van kiadás alatt, az OSZK hibák és lassúságok miatt, adatkeverések miatt elnézést kérek, mert a Publio Kiadó és más később alakult újság és Szeged környéki szervezet a Tollforgató elnevezésket az iskolai projektekkel egyetemben a lap nevét jogosulatlanul és hibásan használta, amikor iskolai pályázatot hirdettem, azokat valaki jogosulatlanul lopta baranyai bírósági eljárási hibákkal, mert a meghirdetéskor senki  nem engem keresett és utána sem, és nem írtam alá semmit senkinek! A lapjaim pedig már 2005 előtt működtek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KIEMELT BEJEGYZÉSEK

"Á lá recherche du temps perdu" - Újraírva!

"Á lá recherche du temps perdu" A Tollforgató Irodalmi, Történelmi, Ókor-Történelmi, Művészeti Lapcsoport, Az Egy Csepp Élet Onl...

NÉPSZERŰ BEJEGYZÉSEK